28. februar 2013

Snart er det her...... foråret.

Efter kalenderen starter det i morgen. Også selvom det ikke lige skulle blive den aller skønneste dag, bare tanken om at det ikke varer længe før blomsterne for alvor pibler frem, lyset kommer og luften bliver varmere.

Ugen har været travl og der blev ikke tid til det hele. Oven i købet blev der leveret en ordentlig omgang forkølelse som har tvunget til at finde sengen tidligere end normalt.

Weekenden starter allerede i morgen, med fly til Malaga - et par hurtige møder og så står der opdagelse og afslapning på programmet....indtil mandag. :-)

19 kommentarer:

 1. Sikke et smukt foto, du er så skarp til det. Ja det er en så skøn årstid vi går i møde - Ahhh elsker både Málaga og Fuengirola. Håber du får has på forkølelsen og ha en rigtig dejlig weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha'. Jeg glæder mig til at komme derned uden for sæsonen og mærke den lidt mere normale hverdag. Og planen er at bruge en dag i Alhambra, håber at det klapper!!
   Også dejlig weekend til dig :-)

   Slet
 2. Vakkert blomsterbilde!
  Her har Magnolia blomstringen startet, igår hadde vi 20 grader - det er VÅR!
  God tur til Malaga, der er det vel også godt og varmt nå?

  SvarSlet
  Svar
  1. Wauh, så er I noget længere end os. Ja, der skulle være 18 grader nu, så jeg regner også med mere blomsterliv.
   God weekend Anita :-)

   Slet
 3. Træls sådan at have besøg af en omgang forkælelse, men godt du er ved at få bugt med den. Og sikke en skøn weekend du har i sigte. Sker ikke dårlig :-)

  Hyg dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er s.... irriterende, især fordi det jo aldrig er planlagt. Og hos mig følger der for det meste læssevis af forkølelsessår efter, øv. Nå, det er at klage på højt niveau, undskyld!
   Sidder nu i lufthavnen og har en spændende weekend i sigte.... hvor heldig kan man være :-)
   Også dejlig weekend til dig.

   Slet
  2. Catarina, jeg kan mærkeligt nok ikke skrive kommentarer til dig fra min iPhone... der kommer en fejlmelding. Men hos andre som har WordPress går det ?!
   Bare sådan......;-)

   Slet
 4. Hvor er dit billede smukt! Der er virkelig forår i luften, fuglene syger, og her i Danmark er det lyst til langt efter 18. Rigtig god bedring med forkølelsen og god tur til Malaga :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha' :-) Det er skønt når dagene bliver længere og mørket letter og tillader mere.
   Nyd din weekend og den dejlige tid når det hele vågner af vinterdvalen igen :-)

   Slet
 5. Nyd turen til Malaga. Dejligt med sådan en tur efter en forkølelse - mon ikke du kan få helt bugt med den der! SIkke skønt billede og fonten ligeså♥ Her er det også begyndende forår. Jeg nyder nu i fulde drag at det ikke er så varmt endnu! God weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tina. Det vil jeg helt sikkert gøre! Din blog var en af dem som tiden ikke rækkede til at kommentere..... jeg har set at du har "møbleret" lidt rundt. Og den spændende post med fastelavn vender jeg helt sikkert tilbage til :-)
   Nyd weekenden og den behagelige temperatur :-)

   Slet
 6. Wow! Nydelig makro!

  Ja, jeg lengter også etter våren, men i Norge ser det ut til at vi må vente enda noen tid selv om temperaturen på dagen har blitt langt bedre.

  mvh Knut

  SvarSlet
 7. Det lyder som en dejlig weekend.
  God fornøjelse :)

  SvarSlet
 8. Uha ja, den fornemmelse har vi også her :)
  Smukt,smukt billede. God bedring med forkølelsen,den har også været på besøg her:)
  Ihh Malaga, rigtig god tur,glæder mig til billeder derfra.

  Knus og kram herfra

  SvarSlet
 9. Sikke en weekend du går i møde :-) Dejligt.

  SvarSlet
 10. Sikke et smukt billede, du tager virkelig gode fotos. På denne 1. marts skinenr solen i København - skønt :) Ha en rigitg dejlig weekend og god tur.

  SvarSlet
 11. Meget smukt makro af en køn blomst. Dejlig blød uskarphed som svøber sig omkring blomsten. Det føles helt rigtigt når man betragter billedet.
  Hvem der bare var på vej mod Malaga :)
  mvh.
  kim

  SvarSlet

 12. Der er helt bestemt blevet varmere og endnu vigtigere lysere, sä inden vi fär set os om er foräret godt igang :-)

  Rigtig god weekend og god tur til Malaga....

  SvarSlet

Har du tid og lyst, så efterlad en kommentar. Det kan være om alt eller ingenting..... glæder mig bare til at høre fra dig. Hjertelig tak!