26. marts 2013

Hvis han da bare kunne bestemme sig…

... ham Petrus!

I sidste uge var det 13° med fuld solskin og begyndende forårsvarme. Siden da har temperaturen aftaget langsomt og her til morgen var det -2° og der var kommet et lag sne igen i løbet af natten, og det sner endnu.  Nå, men halvt så slemt…for i morgen står den på solskin og 7°!!
Og så undrer man sig over forkølelse, hoste, hovedpine og træthed?! Bare han dog viste hvad han ville!

13 kommentarer:

 1. Det er i hvert fald dejligt, at I har udsigt til 7 grader i morgen! Jeg har lige siddet og nydt 10 grader i solen (3 grader i skygggen), men haven er stadig dækket af sne som på dit smukke billede :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det glæder jeg mig også til :-) Nå, men så har du da haft en smule varme, det er dejligt :-)

   Slet
 2. Det er det samme her. Vi har haft 10 grader og solskin og i morges vägnede jeg til minus og sne!
  Det skulle heldigvis vende igen her ogsä og jeg krydser fingre for plusgrader og törvejr til vores päsketur til Prag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja heldigvis skulle det blive bedre hen imod påske. Det er rigtigt, I tager til Prag :-) Det glæder jeg mig til at høre mere om.....det står også på vores liste i år.
   Rigtig god tur .:-)

   Slet
 3. Jeg er så absolut enig med dig - gider ikke alt den kunde mere, men til sammenligning med jer, så har vi endnu de øje temperature til gode. Håber i går for snotnæserne. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, det er lidt bagdelen ved at bo så højt nordpå....varmen kommer noget senere. Det går med snotnæserne....det er mere hosten!

   Slet
 4. Ih, det lyder næsten, som om jeg befinder mig det forkerte sted! Her i England er det pivende hunde hamrende koldt, og her er ikke antydningen af sol. Brrrrr..... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg også lige set i fjernsynet, at I har det mere end hundkoldt. Øv, håber snart det vender hos jer.

   Slet
 5. Smukt billede...selvom det er koldt lige nu så synes jeg jo nok at man kan mærke at solens stråler har meget magt når den skinner...heldigvis. Flot påskelook du har fået på bloggen ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtigt, så snart solen er der, varmer den også. Det er dejligt.
   Tak skal du ha'.....ja der må jo hænges lidt op ;-D

   Slet
 6. Ja vi trænger til noget lun og friskt vejr, ikke al den ustadighed. Uhm sikke et dejligt billede, tusind tak for det også rigtig god bedring!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig ja!! Og jeg er sikker på at det kommer lynhurtigt nu ;-) Tak skal du ha' :-)

   Slet
 7. Dejligt lige at kigge gennem hvad der er sket siden sidst.

  Kan se vintervejret har artet sig meget vinterligt flere steder i Europa.

  SvarSlet

Har du tid og lyst, så efterlad en kommentar. Det kan være om alt eller ingenting..... glæder mig bare til at høre fra dig. Hjertelig tak!