2. april 2013

Fuldt program og ex-presso

Så er hverdagen her igen.
Påsken bød ikke på alle de ting vi havde planlagt, men blev erstattet af andre. Vejret har mildt sagt været en mindre katastrofe hele påsken. Det har regnet, sneet og haglet størstedelen af tiden, pånærd lige igår hvor det bød ind med et par timers solskin. Så vores snesko vandring blev desværre også aflyst, der er i bjergene kommet ret meget nysne, hvilket har fået lavine faren til at stige. Ret ærgeligt, men det er naturen som bestemmer.....så vi har turen tilgode, og det er jo heller ikke dårligt.
Så har der været inviteret venner på besøg til dansk mad - de fik bøf med bløde løg og tyk brun sovs og æblekage til dessert - uhm, det var de vældig godt tilfreds med :-) Brunch med børnene og deres kærester, en lille vandretur i sølet og forskellige småting....og svup er 4 fridage væk.
Lidt leg med farver og former blev det også til. Det er lavet i Illustrator og printet ud på et InkJet papir. Navnet opstod da der gik et par espresso'er til for at komme op i gear den dag ;-) ... what else.....

Ønsker jer en rigtig god start og tænk på at ugen er kort :-)

28 kommentarer:

 1. Det er altid godt at ha' noget tilgode, bare det ikke er klø ;O)
  Rigtig fint billede, ohh jeg vill ønske jeg mestrede Illustrator, jeg har programmet men men ...

  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. ha ha :-D det har du da fuldstændig ret i ;-)
   Det er et super program som næsten ingen grænser har, måske du kunne starte i det små....

   Slet
 2. Det var synd, at vejret ikke var til at vandre i bjergene, men som du siger, er det jo naturen der bestemmer. Dejligt til gengæld med venner på besøg til dansk mad! Smukt-smukt billede du har lavet. Ønsker dig en rigtig fin dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, vi var også noget ærgelige, men det nytter jo ikke noget. Så heldigvis vendte det også til noget hyggeligt :-)
   Dejlig aften til dig :-)

   Slet
 3. Lidt synd at turen ikke gik som planlagt, men herligt at have noget tilgode :-)
  Mærkeligt nok så bliver tingene sjældent som præsten prediker... Det giver lidt stof til eftertanke, forsøger vi i alt almindelighed at kontrollerer for meget...??

  Herligt med venner på besøg og kunne introducerer dem får en rigtig dansk ret - mums :o)
  Håber du får en fin start på en kort uge...
  Kram herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg at du har ret i! Jeg prøver ihverttilfælde tit at kontrollere og kan godt blive noget frustreret når det så ikke lykkedes. Men måske har det også lidt med tidspresset at gøre, for det er jo ikke alle ting som bare kan udskydes og laves senere.

   Tak, jeg ønsker også dig en god lille uge :-)
   kh herfra :-)

   Slet
 4. Det vejr kan man aldrig regne med. Men den rigtige påklædning gør underværker :-) Hvor er det et skønt billede - dejlig farvesammensætning.
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Line :-) Ja, egentlig findes der ikke dårligt vejr - kun forkert påklædning.....men der var lige lavine faren.
   Kh Nola

   Slet
 5. Skønt billede med god farvesammensætning. Og vejret må vi rette os efter, jeg husker endnu, da vi overhørte en lokalkendts råd og måtte køre gennem Timmelsjochpasset i uvejr på motorcykel. Vi gør det aldrig mere - altså ignorerer råd, for passet har vi kørt gennem i solskinsvejr :-)
  Lækker menu, jeg har aldrig prøvet at lave bøf med bløde løg, det må jeg altså snart prøve.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan bestemt godt betale sig at "høre efter", især efter en indfødt ;-) Pyh, lyder ikke som nogen rar motorcykel tur.
   Ja, så må du sandelig se at få lavet bøf, det er så nemt og lækkert :-)
   god aften :-)

   Slet

 6. Sä hjalp alle mine krydsede fingre altsä ikke pä vejret ;-) Der var diset og megakoldt i Prag, sä der blev ogsä lavet om pä de planer vi havde, men det blev päsken nu ikke därligere af, for vi havde en skön tur alligevel :-)

  Jeres tur med sneskoene er ikke det vaerste at have tilgode og det lyder til i havde en helt god päske pä trods af vejret ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej desværre ikk Annemette :-D Men tak for forsøget!
   Jeg har godt set at du har postet en del billeder fra Prag og glæder mig til at kigge forbi og se og læse om det :-) Hvis man ikke er på bloggen et par dage...er det noget af et stykke arbejde at følge op på det hele igen ;-)

   Vi glemmer helt sikkert ikke turen, faren består bare i at vi skal højere op når sneen nu begynder at smelte. Men hva'...

   Rigtig god aften :-)

   Slet
 7. Hvor er det smukt Nola.
  Dejligt med dansk bøf og hygge selvom vejret ikke altid arter sig ;-)
  Her skinner solen...man tør næsten ikke tro det hi hi. God dag til dig...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor skønt, ja det giver en helt anden fornemmelse og livsglæde når solen endelig beslutter sig for at titte frem. Hygge er altid vigtig og absolut ikke at foragte ;-)
   god aften til dig .-)

   Slet
 8. Nydelig bilde - liker godt farge sammensetningen : )

  Det blir desverre ikke alltid slik vi planlegger... været får vi ikke gjort noe med ; )
  Jeg har hatt fantastiske dager i påske fjellet - sol i hele 9 dager! Nå går turen tilbake til Kina, der håper jeg luftkvaliteten har bedret seg...

  Ønsker deg gode vårdager Lola : )


  SvarSlet
  Svar
  1. nej, slet ikke. Efter jeg er blevet ældre har jeg fået en del mere respekt for naturen, den er bestemt ikke at spøge med, så vi tilpasser os bare!
   Skønt du kunne nyde det. Og rigtig god tur tilbage :-)

   Slet
 9. Super fedt billede og navnet er da bare så suverent - du skulle lave en serie med det navn og sælge dem her på bloggen. Jeg tror skisme nok du kunne få dem solgt - og det hurtigt. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. jamen tak ska du ha', Catarina. Tror du virkelig at der var nogen som kunne have interesse?! Der er jo ikke megen kunst i det....bare nogle dejlige farver :-)
   Men det gør godt at du tror på mig, tak!

   Slet
 10. Jamen altså hvor er det lækkert dit smukke print! Jeg stemmer også i, at dine herligheder burde være til salg! Ej hvor ærgeligt med vejret, men dejligt med vidunderligt selskab og dejligt mad så. Ja påsken er også fløjet afsted for os, så mange gæster og sammenkomster, skønt, håber du får en dejlig uge!

  SvarSlet
  Svar
  1. aj tak hvor sødt, I motiverer jo helt vildt ;-)
   Det var dejligt at få tid til noget af det som tit kommer til kort i hverdagen, jeg nyder at lave mad og invitere gæster når tiden altså er der og det ikke bare skal stresses igennem.
   Dejlig uge til dig også - min iPhone siger at du har sol :-)

   Slet
 11. Et meget smukt billede du viser :-)

  SvarSlet
 12. Lækker kunst du laver, Nola. Elsker både form og farver. Ja, de burde være til salg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak, dejligt du kan lide det :-)

   Slet
 13. Sikke flotte farver Nola - super sammensætning (lige til at lade sig inspirere af!)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, det må du endelig, det er altid dejligt :-)

   Slet
 14. Flotte farver, det bliver man glad i låget af..Håber I begynder at få lidt mere forår.. :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det trænger vi også til - både at blive glad i låget og foråret :-D

   Slet

Har du tid og lyst, så efterlad en kommentar. Det kan være om alt eller ingenting..... glæder mig bare til at høre fra dig. Hjertelig tak!