6. juni 2013

Herrrrligt

Efter den meget lange regnperiode har solen nu endelig vist sig igen, vi har sandelig også ventet lang tid på det i år. Vejrudsigten siger regn igen til weekenden, men det fordrænger jeg bevist lige nu.
Dagene suser afsted med en blanding af triste og gode ting. 2 mennesker er gået herfra i en alt for tidlig alder, og jeg filosoferer over hvilket udvalgs princip skæbnen mon kører efter.
Ældstepigen har haft afsluttende prøver i hele denne uge, så der har været lidt nerver på, men nu er det hele overstået.....dvs. der skal lige ventes 4 uger før de kender karaktererne og ved om det er bestået....så vi væbner os med tålmodighed. Her er hele skoleforløbet og uddannelssessystemet noget anderledes end i Danmark, men det vender jeg tilbage til på et senere tidspunkt.

Rigtig god aften og fredag til dig :-)

14 kommentarer:

 1. Ja endlig solskin og det er med at nyde det så længe det varer, vi har også regn på skemaet igen, men heldigvis kun søndag og mandag...

  Det er altid trist når folk tager herfra før tid :-(

  Rigtig god fredag til dig også, Nola ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annemette, håber også din dag var god. Heldigvis ser det ud til at det gode vejr bliver en dag længere end forventet...det er vi bestemt ikke kede af :-)

   Slet
 2. Dejligt at solen skinner. Jeg har tænkt, at du må være midt i eller i hvert fald i nærheden af al vandet, der er faldet længere nede i Europa end jeg lige befinder mig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, her kom så sidste weekend så meget vand på 3 dage som der normalt gør i en hel måned. Men så slemt som det var i sydtyskland har det ikke været her. Men det er ubehageligt når floder og søer begynder at gå over deres breder. Naturen er ikke til at lege med. Men nu skinner solen igen :-)

   Slet
 3. Dejligt at I endelig har fået dejligt vejr - og at ældstepigen har overstået eksamen. Men det er trist, når folk falder fra i en alt for tidlig alder!
  Skønt billede, rigtig god dag til dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, livet består af mange facetter! Håber også din dag var god Madame :-)

   Slet
 4. Øv, det lyder ikke rart med sådanne fortidlige afskeder. :-(

  Dejligt at I nu endelig har fået solen at se, her har vi heldigvis haft fornøjelsen af den hele ugen og med sommerlige temperature. Herligt. :-)

  Ha' en god weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. det er trist, især når det slår ned lynhurtigt og uforståeligt....og så to gange. Det sætter tanker igang.

   Herligt med sol og ja, I har godt nok været heldige i det sidste stykke tid, og som det ser ud til bliver det lidt endnu :-)
   Rigtig god weekend til dig også :-)

   Slet
 5. Godt at solen er dukket op, og så må regnen da gerne forføje sig fra jeres områder, det er jo gået barsk for sig nogle steder.

  Det giver mening, når man er gammel af dage og dør, det giver slet ingen mening, når det er midt i livet, at det sker.

  Ventetid er nervepirrende, men nu er eksamenen overstået, så må der fyldes gode ting i ventetiden, pøj pøj til ældstedatter :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der var virkelig krise på nogen steder, og vand er jo ikke sådan at holde tilbage. Og en enorm skade det har efterladt.

   Nej, det er svært at se meningen når familier bliver hårdt ramt.

   Tak for det, ja det vigtigste er at det nu er overstået. pyh jubiii

   Slet
 6. Hvor er det en skøn udsigt med gul på blå baggrund. Det gule minder mig så meget om de store solsikkemarker der blomstrer om sommeren - SÅ schweizisk :-)
  Ha en god weekend. Jeg håber solen vinder!
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du ret i, de store solsikkemarker er noget så skønne og livsbekræftende. Findes der ikke det i DK?
   Også en dejlig weekend til dig fuld af sol :-)
   Kh Nola

   Slet
 7. Dejligt I endelig har fået solen at se og mærke, vi har efterhånden haft solskin noget tid nu og hele ugen, ser det bare skønt ud med sol og sommer... Ja, vi har virkelig ventet længe på forår og sommer i år... Smukt billede Nola :o)

  Trist at nogen må herfra i en alt for tidlig alder, indimellem forstår man bare ikke, hvilke kriterier der bliver valgt udfra... Men det er selvfølgelig heller ikke alting man skal forstå!!!

  Pyh ha kan levende forestille mig spændingen omkring eksamenerne og ventetiden, jeg venter selv på en skriftlig eksamen og det ligger hele tiden i underbevistheden. Jeg krydser fingre for din ældstepige :-)

  Må du og familien få en rigtig dejlig weekend Nola, vær god ved hinanden og stort kram fra DK = OddStyle

  SvarSlet
  Svar
  1. Man nyder den ekstra, når man har ventet så længe på den :-)

   Det er rigtigt at man måske ikke skal forstå alt, tit forstår man nogle ting først senere og nogle ting aldrig!

   Tak for krydsning af fingre, er sikker på det hjælper :-) Så krydser vi også et par for dig ;-)

   Også en herlig weekend til dig og kram herfra

   Slet

Har du tid og lyst, så efterlad en kommentar. Det kan være om alt eller ingenting..... glæder mig bare til at høre fra dig. Hjertelig tak!