5. juli 2013

Lidt farvet

... og lidt enkelt.
Idag får I kun et lille farvebillede som jeg har prøvet lidt med, printet ud og stillet på kontoret. Jeg bliver aldrig træt af at lege med alle de variationer der findes :-)

Rigtig god fredag :-)

18 kommentarer:

 1. Aiiiijh, hvor ser det FEDT ud!
  (Er det muligt at bestille et print?)
  Ha' en rigtig dejlig weekend. Kh. Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette :-) øhh jah, det kan du vist godt. Skriv mig en mail med din adresse, så sender jeg dig et.
   Håber også din weekend har været fin :-)

   Slet
  2. SÅ skønt at komme hjem fra 1½ uges ferie og så se i postkassen, at der er brev fra dig. 1000, 1000 TAK for det mega flotte print!Det er SÅ flot og jeg skal i løbet af ugen ha' det sat i 'glas og ramme' og hængt op på væggen.
   Blogger-knus, sol og varme sendes fra mig til dig. Kh. Anette

   Slet
  3. Det var dejligt Anette :-) Man er altid lidt "bange" for om det nu skuffer.
   Blogger-kram tilbage :-)

   Slet
 2. Det er vildt flot! Jeg elsker farver og kan ikke få nok af dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha'. Ja, man bliver rigtig glad af det :-)

   Slet
 3. Dejlig farve combo. Det er lige til at blive glad af.

  SvarSlet
 4. AJJJJ hvor ser det godt ud Nola!!! simpelhen... dét gad jeg godt jeg lige havde redskaber til, for sikke en leg jeg kunne få ud af det. (for jeg har det vel ikke uden at vide det, vel??! :-) :-) ) Nola, jeg kan se du har skrevet skønne indlæg (bla. om kulturforskelle)jeg ikke har fået læst endnu fordi jeg har været "lidt væk" Men du er IKKE glemt skal du bare vide :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ajjj Tak Anne-Mette, hvor er du sød. Jeg ved ikke om du har det, dette er lavet i Illustrator, men tror at der findes nogle simple/nemme freeware vector programmer som du kan downloade.Prøv at google det...eller måske er der nogen der tilfældigt ved det derude?!
   Det er helt i orden ikke at kunne "være på" hele tiden, håber du fandt en god vej :-)
   Tusinde tak for din glade kommentar :-) :-)

   Slet
 5. Hvor er det smukt! Elsker din leg med billeder, grafik og farver. Super dejlig inspiration tak for den, håber du nyder ugen, sommeren er jo endelig kommet til DK det er så skønt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hjertelig tak. :-) ja, det er en lidenskab som altid har fasineret mig, men som jeg tit skal tvinge mig til at finde tiden til. Men sådan er det jo med mange ting. Tak for din dejlige kommentar og også en dejlig sommerdag til dig :-)

   Slet
 6. Hvor er det flot, Nola - farver gør noget ved humøret. Ha' en rigtig god ny uge.

  SvarSlet
  Svar
  1. det gør det nemlig helt sikkert Madame, det er jo det som er så fasinerende, ligesom med musikken, ikke?!
   Dejlig uge til dig også :-)

   Slet
 7. Namme nam siger også jeg - guf til øjnene er altid godt.. Noget siger mig, at du er lidt af en haj med en Mac (eller hvad du nu bruger), og dermed får du stor respekt herfra. Jeg ville ønske jeg var mere interesseret i at lære, når det kommer til den slags, men tålmodigheden rækker ikke så langt, når det involverer en skærm...

  SvarSlet
  Svar
  1. øjeguf ;-) Et godt ord! hmmm tjaa jeg er helt sikkert lidt af en nørd og elsker at finde vejen til det som jeg har sat mig for af billeder i hovedet. Og tålmodigheden har jeg vist også en portion af .... siger de ihverttilfælde ;-)
   Dejligt du kan lide det :-)

   Slet
 8. Det ser virkelig flot ud:-) Er særligt vildt med billedet, der er taget 'fra siden af'. Det ser næsten helt 3D-agtigt ud:-) Smukt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pernille :-)Ja, alt efter vinkel har det lidt en anden virkning. Jeg har nu også hængt det op derhjemme og er glad for sådan en farve-splash på væggen :-)

   Slet

Har du tid og lyst, så efterlad en kommentar. Det kan være om alt eller ingenting..... glæder mig bare til at høre fra dig. Hjertelig tak!