25. februar 2014

Zermatt Tour - 3

Og vi fik vredet det HELE ud af den dag. Vi tog toget op til Gornergrat som er en højderyg der ligger i 3100 m højde og lige overfor Matterhorn. På toppen ligger det over 100 år gamle hotel som samtidig er det højestliggende hotel i Schweiz. De to kupler er observatorier, og man må jo sige at de er placeret et genialt sted.
Så vi sad i restauranten og nød solnedgangen, og vi sad der helt alene! Stille, roligt, trætte og varme sad vi bare og nød afslutningen på en perfekt dag. I den højde er det ret koldt når solen går ned, så det var efterhånden blevet -12 ° da vi skyndte os ned for at tage toget tilbage til vores hotel.

4 kommentarer:

 1. Når vejret er så smukt, som det var den dag, er det jo et dejligt sted at opholde sig ved solnedgang ;-)

  Igen dejlige billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det helt perfekte sted Karin :-)

   Slet
 2. Sikke en skøn tur og hold da op hvor er der smukt! Jeg er slet ikke misundelig på den sne der, overhovedet ikke, blev der sagt! :-P

  SvarSlet
  Svar
  1. haha det er nemlig præcis sådan sne skal være - let og skinnende :-) ...og ikke tung og beskidt som vi tit kender det.

   Slet

Har du tid og lyst, så efterlad en kommentar. Det kan være om alt eller ingenting..... glæder mig bare til at høre fra dig. Hjertelig tak!